Välkommen till Bastuvikens Naturturism Upplev friheten!

Startsida

 

Bilder från stugan kommer inom kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Tillbaka till sidan Boende

Stugan i Hyssna

Hyssna stugan här är det verkligen tyst och lugnt. Detta är vårat i särklass lyxigaste boende.

Stugan har ett rejält allrum med panoramafönster och över fem meter högt i tak. Fyra stora sovrum med nya sköna sängar. Allt detta i den nybyggda delen . I den äldre delen av stugan finns det ett luftigt vackert kök med direktutgång till den övre verandan. Ett nyrenoverat wc/dusch med golvvärme. En härlig myshörna med braskamin och väggfasta bänkar. På den övre verandan finns det ett stort bord och åtta stolar. Detta är den givna platsen för utomhusmåltider, här har man härlig sjöutsikt och sol från förmiddag till kväll.

Några meter från stugan ligger den vedeldade bastun med stora fönster mot sjön. Egen brygga och två små roddbåtar ingår i priset. Detta är ett av Sveriges sjörikaste områden överallt finns det vackra sjöar, tjärn och bäckar. Närmsta sjö med sandstrand brygga och hopptorn ligger inom gångavstånd.

Modernt boende, tyst och lugnt, sjöutsikt från alla rum, nya sköna sängar, härlig vedeldad bastu och närmsta grannar fem röda stugor. Detta är vad som väntar er när ni kommer till vårt boende i Hyssna.

 

www.bastuvikensnaturturism.se