Välkommen till Bastuvikens Naturturism Upplev friheten!

Startsida

 

Egen brygga
Stugan sett från sjön
Kokvrå
Allrum med öppen spis

 

<< Tillbaka till sidan Boende

Stugan i Gäddhult.

Sjönära boende en meter från egen sandstrand brygga och roddbåt. Så ligger vår stuga i Gäddhult placerad. Utsikten från stugans panoramafönster är betagande. Uteplatsen med trädgårdsmöbler och två stora hängbjörkar med sjön alldeles nedanför bara måste upplevas.

Innbyggd utedusch med kallt och varmt vatten, ett utedass tio meter från stugan gör denna stuga till ett bekvämt boende vår, sommar och höst.

Stugan har hall, sovrum, kokvrå, matplats och allrum med öppen spis. Takhöjden på hela 260 cm och de stora panorama fönstren ger denna stuga en rymlig känsla. I sovrummet finns det en dubbelsäng med hög komfort och allrummet har en bra bäddsoffa med två platser. I kokvrån finns en tvåplattors spis med en liten ugn. Kaffekokare, vattenkokare, mikrougn och kyl och frys. Diskbänk med kallt och varmt rinnande vatten.

Matplatsen är rymlig och har ett rejält matbord. Husgeråd tallrikar mm finns för 6 personer. Frukost med abbormete och bad från bryggan och en brasa i den öppna spisen framåt kvällen i allrummet är sådan lyx som är en självklarhet.

 

www.bastuvikensnaturturism.se